Diákjóléti Bizottság

 

A Diákjóléti Bizottság

A Wesley János Lelkészképző Főiskola Diákjóléti Bizottsága (DJB) munkáját illetően a Hallgatói Önkormányzat (HÖK) alá tartozik, mégis egy viszonylagos önállósággal bíró szervezetként működik. A bizottság munkájával szinte minden hallgató érintkezik tanulmányai során, hiszen a hallgatók pénzbeli juttatásaival kapcsolatos feladatokat látja el. Mi gondoskodunk a tanulmányi ösztöndíjak elbírálásának rendszeréről és a törvényben megnevezett szociálisan rászoruló hallgatók támogatásának, ösztöndíjainak odaítéléséről, valamint információkkal szolgálunk a hallgatók számára az iskolán kívüli ösztöndíj-lehetőségekről. A Diákjóléti Bizottság készséggel fogadja a hallgatók bármilyen pénzbeli juttatással, ösztöndíjjal kapcsolatos kérdését, melyet felkészített tagjai legjobb tudásuk szerint válaszolnak meg. Minden igyekezetünkkel a legfrissebb információkat próbáljuk szolgáltatni.

A Diákjóléti Bizottság azonban nem csak konkrét pénzügyekkel foglalkozik, hanem részt vesz a hallgatókat érintő szabályok kidolgozásában, sőt javaslatokat ad azok megírásában, illetve véleményezi a kész, vagy meglévő szabályokat.

Tagja bárki lehet, aki főiskolánk aktív státuszú hallgatója. szívesen megismerkedne munkánkkal és készségesen áldozna időt a bizottság feladatainak elvégzésére. A tagság elnyerésére csak annak van lehetősége, aki megismerkedik a főiskola bürokratikus rendszerével, valamint ismeri az iskolai szabályzatokat, továbbá átlát bizonyos folyamatokat és a saját évfolyamának hallgatói becsületes, megbízható, a felelős döntések meghozatalára képes tagjaként ítélik meg és megszavazzák az évfolyamuk 

 Általunk megítélt, a hallgatói normatívából finanszírozott támogatások:
- alaptámogatás
- tanulmányi ösztöndíj
- rendkívüli (eseti) ösztöndíj
- rendszeres (szociális) ösztöndíj

 Információkkal szolgálunk a következő ösztöndíj lehetőségekről:
- Bursa Hungarica ösztöndíj
- köztársasági ösztöndíj

A Diákjóléti Bizottság Tagjai:

Szociális Munka Szak:

II. évfolyam, nappali- Utasi Dorina (tag)
E-mail: utasi.dorina02@gmail.com

II. Évfolyam, nappali- Verőczei Tamás (tag)

E-mail: veroczei@hotmail.com

III. évfolyam, nappali-  Varga Rita (tag)
E-mail: rixydancesalom@gmail.com

Pedagógia Szak:

II. évfolyam, nappali/levelező- Baltavári H. Janka
E-mail: baltavarihjanka@gmail.com

III: évfolyam, nappali- Ország Erika ( tag)
E-mail: orszagerika03@gmail.com

Környezettan Szak:

 II. évfolyam, nappali- Nagy Mariann
E-mail: mariannphoto@gmail.com

 III. évfolyam, nappali- Kassai Tamás ( tag)
E-mail:narancsl@t-online.hu